Preview Mode Links will not work in preview mode

Forældresparring

Dec 11, 2022

Hvor længe må et barn være på Youtube hver dag? Og hvad må de se? Hvorfor er youtubere så populære? Og hvorfor kan det være så svært for børn at løsrive sig fra skærmen?

Turen går til youtube er en forældreguide, der klæder forældre og andre voksne på til at hjælpe børnene med at navigere...


Oct 30, 2022

Cecilie Hother er mor til tre. Hun er mor til Ellinor og Aksel, som hun ser hver dag. Og så er hun mor til et barn i himlen. 
 
I denne episode fortæller Cecilie Hother om, hvordan moderskabet har påvirket hende som menneske. Hun fortæller, hvorfor hun valgte at gå fra sit faste arbejde i tv-branchen til et liv...


Oct 16, 2022

I denne episode taler Rikke med børnepsykolog Ulla Dyrløv, der har skrevet bogen: Få styr på dit barns digitale verden. I episoden gennemgår Ulla Dyrløv, hvad skærmen betyder for børns udvikling, og hvordan man kan sætte nogle gode rammer op om skærmtiden for både børn og voksne. 
Du får blandt andet svar...


Sep 30, 2022

Det er garanteret ikke alt, du og din partner er fuldstændig enige om i jeres forældreskab.

De fleste forældrepar kan nok godt nævne et par uenigheder, når det kommer til eksempelvis sengetider, bordskik eller hvornår man er gammel nok til at være alene hjemme.

I denne episode taler Rikke om vores...


Aug 21, 2022

I denne episode taler Rikke med parterapeut og sexolog Amanda Lagoni om kærlighedssprog. 

Hør Rikke fortælle, hvordan hun blev inspireret af en af hendes kurister til at undersøge kærlighedssprog mere. 

I samtalen med Amanda Lagoni, giver Amanda viden om de forskelllige kærlighedssprog og også konkrete inputs til...