Preview Mode Links will not work in preview mode

Forældresparring

Dec 23, 2021

Velkommen til den her episode, der handler om, når andre blander sig i din måde at opdrage på eller kommenterer på dit barns måde at være på.    Rikke giver dig input til at sætte personlige grænser og tale i et tydeligt jeg-sprog. 

Du får input til, hvordan du kan blive stærkere i dit ståsted og dine...


Nov 28, 2021

Vi står med fødderne på vej ind i julemåneden og alt det hygge, der skal være kan godt ende i stressede forældre og over-ivrige børn, der tester vores tålmodighed.

I denne episode giver Rikke dig 3 tips til december måneds travlhed med ivrige børn og mange jule-arrangmenter. Rikke giver også input til at...


Nov 21, 2021

Rikke giver et indblik i, hvorfor mindre børn "kommer til at slå ud" og inviterer samtidig os voksne til at være opmærksomme på, hvordan vi taler om vores børn. 

Men hvorfor slår børn ud?

Børn kan slå, når de bliver overvældede af deres følelser og frustrationer. (en af de mest almindelige)

Børn slår ud...


Oct 31, 2021

Hør Rikke fortælle om, hvad man gør, når anerkendelsen ikke virker. Du kender måske til, at være opmærksom på, at anerkende dit barns følelser, men oplever fra tid til anden, at det ikke virker. 

Rikke beskriver hvad essensen af anerkendelse er, og fortæller om, hvorfor anerkendelse ikke kan "ikke virke"! Du...


Jul 17, 2021

Har du særlig legetid med dit barn? Rikke Winckler fortæller om, hvordan du kan træne nærvær og lege på en måde, der tanker dit barn op.

Det er tidspunkter, hvor den voksne dedikerer sig 100 procent til at lege på barnets præmisser og med det, som barnet gerne vil lege.

Man kan lave rammer som ingen ipad, eller...