Preview Mode Links will not work in preview mode

Forældresparring

Jul 31, 2022

Velkommen til den anden episode hvor Rikke laver brevkasse baseret på de mange mails og spørgsmål der bliver sendt. 

I dagens epsiode sætter Rikke fokus på en 5 årige med store følelser og giver input og inspiration til at se hele vejen rundt omkring barnet. 

Du er også velkommen til at sende dit spørgsmål,...


Jul 17, 2022

Skuespiller Neel Rønholt fortæller i denne samtale med Rikke om forældreskabet. Om følelsen af at kigge ned i en tom værktøjskasse og om at bruge det som springbræt til at udvikle sig som mor og menneske. 


Jul 3, 2022

Det er sommertid og måske står der en flyvetur på jeres program?

I denne episode guider Rikke jer igennem lufthaven, sercurity, sikkerhedsbælte og flyveturen med fokus på at hjælpe dit barn med de store følelser og den underliggende frygt, der kan vise sig når der er mange nye ting, lugte og lyde. 

 

God...


Jun 26, 2022

I denne samtale taler jeg med psykolog Birgitte Sølvstein om sommerferien som familie med børn. 

Vi kommer blandt andet ind på: 

  • Hvorfor det er svært for børnefamilier og især småbørnsfamilier at få ro hen over sommeren (og hvorfor det er vigtigt at få en reel pause)

 

  • Hvad der sker med vores evne til at...


Jun 12, 2022

Mange af os ønsker at middagsbordet er samlingspunkt for hygge og gensyn, efter en dags adskillelse. Det er dog ikke ualmindeligt at middagsbordet kan være en "kamplads" med konflikter og kaos.  I denne episode giver Rikke inputs til, hvad du kan ændre ved spisebordet, hvordan du kan skrue ned for irettesættelser og...