Preview Mode Links will not work in preview mode

Forældresparring

Apr 30, 2023

Hvad gør man, når barnet ikke vil have børstet tænder? Må man holde sit barn fast for at få det til at lykkes? Kan de overtales? Kan man gøre noget for at undgå konflikterne? Og hvad stiller man op, hvis det først er gået i hårdknude? 


Carina Løvstad er uddannet tandplejer, er mor til to børn og indehaver...


Mar 26, 2023

 I denne episode taler Rikke med Maria, der er mor til to. Vi taler om, hvilke tanker hun gjorde sig om forældreskabet, før hun fik børn, og hvordan det er, når børnene kommer til verden, og søvnmanglen sætter ind.

Det er ikke altid nemt at udleve sine drømme og ambitioner for forældreskabet, men det er en god...


Mar 12, 2023

Skal man virkelig gå på kursus for at være gode forældre i dag? Nej, ikke nødvendigvis. Men hvis man længes efter redskaber til et bedre samarbejde med sine børn, hvis man har et ønske om ikke at komme til at skælde ud eller råbe, eller hvis man har svært ved at tøjle sit temperament, så er der hjælp at...


Feb 26, 2023

I denne episode fortæller Rikke Winckler, hvordan både forældre og børn kan komme igennem ulvetimen. For ulvetimen er gerne et tidspunkt, hvor både barn og voksen er trætte og har opbrugt deres depoter. 

Her har barnet brug for nærvær og tid, mens de voksne måske har brug for at få klaret dagens indkøb og...


Jan 8, 2023

I denne episode finder du inspiration til nytårsritualer, du kan lave med dine børn. Først deler Rikke Winckler sine egne nytårsritualer, og hvorfor det er vigtigt for hende, og så taler hun også med Sofia Manning, der er coach og indehaver af Danmarks ældste coachuddannelse. Hun var en af de først til at...